Привіт усім! Вирішив розповісти про цікавим сайтом, раптом комусь із вас знадобиться. Останнім часом прямо біда почав помічати, що сплю погано, всю ніч кручусь, а зранку відчуваю себе, наче й не спав. Думав на нерви, на погоду, а кохана сказала: "Треба оновити постільну білизну на якісну, а не цей синтетичний жах з розпродажу". І тут я заліз в мережу.
Якщо чесно, вважав, що
вибір постільної білизни - це тільки "подобається колір чи ні". Аж ні, ціла наука. Тут тобі і бязь, ранфорс, і сатин... Я в цих термінах плавав, поки не зайшов на один сайт postilnabilyzna.com.
Хлопці, це ж криниця корисної інфи! Я завис на годину. Там прямо як в енциклопедії: чітко розписані усі типи тканин, від бюджетної бязі до люксового сатину та льону. Навіть є таблиця з порівнянням щільності та того, скільки прань витримує той чи інший матеріал. Дуже допомогло усвідомити, чому один комплект коштує умовні 800 грн, а інший — 2500.
З цікавого особисто дізнався:
- Виявляється, що, українські та європейські розміри сітки суттєво різняться, і перш ніж купувати реально озброїтися сантиметром міряти ковдру, а не просто вірити ярлику «євро».
- Хто б міг подумати, що тепла фланель в спеку — це жах, а якісний сатин дійсно охолоджує, бо в цієї тканини структура особливе.
- Там розписано, як доглядати, щоб принт не полиняв через місяць. Актуально для тих, у кого пралка паше без вихідних.
Зрештою вирішив придбати на пробу сатиновий набір від нашого бренду (підтримали так би мовити українське). Поки все чудово — сплю як убитий, білизна приємна на дотик, не збивається й не іскрить.
Словом, якщо ви, як і я, до останнього часу думали, що підковдра — це не те, в що треба розбиратись, дуже рекомендую почитати статейку на тому сайті. Це дійсно економить час на підбір та вберігає від придбання якоїсь фігні. Всім міцного сну!