![]() |
друзі, хто знається в постільній білизні?? натрапив на цікавий сайт
Усім привіт! Хочу поділитися корисною темою, може комусь із вас треба. Останнім часом щось відчув, що сон не йде, не висипаюсь, а зранку відчуваю себе, як вичавлений лимон. Грішив на роботу, на атмосферний тиск, а дружина видала: "Треба поміняти постільну білизну на якісну, а не цей синтетичний жах із базару". І отут я заліз в гугл.
Якщо чесно, думав, що вибір постільної білизни - це просто "подобається колір чи ні". Аж ні, то цілий всесвіт. Тут тобі бязь, і ранфорс, сатин... А я в таких термінах не розбирався, поки не зайшов на один сайт postilnabilyzna.com. Хлопці, це просто скарбниця корисної інфи! Реально завис на годину. У них все як в енциклопедії: по поличках розписані всі тканини, від простої бязі до люксового сатину та льону. Навіть там є порівняння з описом щільності тканини та того ж, скільки там прань витримує той чи інший матеріал. Це реально допомогло зрозуміти, чому якийсь набір коштує 800 грн, а інший — 2500. Що я для себе відкрив особисто виніс: - Виявляється, що, наші та європейські розміри сітки трохи відрізняються, і перед замовленням варто бігати з сантиметром заміряти ковдру, а не тупо довіряти ярлику «двоспальний». - Хто б міг подумати, що тепла фланель влітку — це жах, а якісний сатин дійсно охолоджує, бо в нього структура специфічна. - На сайті розписано, як правильно прати, щоб малюнок не полиняв через місяць. Актуально для всіх, у кого пралка паше без відпочинку. Коротше кажучи вирішив придбати спочатку один сатиновий набір від нашого бренду (підтримали так би мовити українське). Наразі політ нормальний — сплю як немовлята, тканина приємна до тіла, не збивається й не іскрить. Тому, якщо ви, як і я, до цього моменту вважали, що підодіяльник — це не те, в що треба розбиратись, дуже рекомендую почитати інформацію на тому сайті. Реально зберігає нерви на підбір та вберігає від придбання якоїсь фігні. Усім міцного сну! |
| All times are GMT. The time now is 08:54 AM. |